Baklažanų suktinukai su riešutais

Baklažanų suktinukai su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 3 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Graikiniai riešutai, 50 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Baklažaną supjaustykite išilgai plonomis (3-5 mm) juostelėmis. Pabarstykite jas druska, prispauskite su kokiu nors presu ir palikite 20 min.
Vėliau nuspauskite, nuplaukite ir išdžiovinkite.
Apkepkite svieste baklažano riekeles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Apkeptus baklažanus paguldykite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Įdarui susmulkinkite riešutus, įspauskite į juos česnaką.
Ant kiekvienos baklažano juostelės uždėkite riešutinio įdaro ir suvyniokite. Suktinukus sudėkite į lėkštę, papuoškite žalumynais, granatų sėklomis arba citrinos griežinėliais.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ernesta
2011-07-19 19:08
jei idesit dar ir fetos surio