Baklažanų ir sūrio užkandėlė

Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 vienetas
  • Druska
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Sūris, 200 gramų
  • Majonezas
  • Aliejus
  • Krapai, smulkinti, 1 stiklinė
  • Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Baklažaną supjaustyti griežinėliais ir pamerkti pasūdytame vandenyje 30 minučių, jog nebūtų kartūs. Tada sutrinti česnaką, sutarkuoti sūrį ir sumaišyti su majonezu. Baklažanų griežinukus nusausinti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir išdėlioti ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius. Ant iškeptų baklažanų dėti sūrio masės, po griežinėlį pomidoro, vėl sūrio masės ir ant viršaus uždėti po šaukštelį smulkintų krapų.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Almis33
2017-10-01 16:39
Aš kumpio dar uždedu. Skaniau