Baklažanų ir sūrio užkandėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Druska
- Česnakai, 2 skiltelės
- Sūris, 200 gramų
- Majonezas
- Aliejus
- Krapai, smulkinti, 1 stiklinė
- Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Baklažaną supjaustyti griežinėliais ir pamerkti pasūdytame vandenyje 30 minučių, jog nebūtų kartūs. Tada sutrinti česnaką, sutarkuoti sūrį ir sumaišyti su majonezu. Baklažanų griežinukus nusausinti ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir išdėlioti ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius. Ant iškeptų baklažanų dėti sūrio masės, po griežinėlį pomidoro, vėl sūrio masės ir ant viršaus uždėti po šaukštelį smulkintų krapų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-01 16:39