Baklažano užkandėlė

Baklažano užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 valgomasis šaukštas
  • Graikiniai riešutai, 100 gramų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Granatai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, virintas, 20
Gaminimo instrukcija:

Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
Riešutus, česnaką, vandenį ir likusius prieskonius sudedam i smulkintuvą ir sutrinam. Gauta mase aptepam baklažano juosteles, užbarstome granato sėklomis ir ragaujame.

Rekomenduoju valgyti su skrudintu baltos duonos skrebučiu. Tai puikus užkandis prie vyno taurės....

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą