Baklažano užkandėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 valgomasis šaukštas
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Granatai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, virintas, 20
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
Riešutus, česnaką, vandenį ir likusius prieskonius sudedam i smulkintuvą ir sutrinam. Gauta mase aptepam baklažano juosteles, užbarstome granato sėklomis ir ragaujame.
Rekomenduoju valgyti su skrudintu baltos duonos skrebučiu. Tai puikus užkandis prie vyno taurės....
» Rašyti komentarą