Baklažanas įdarytas virta dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 150 mililitrų
- Dešra, Biovela, 200 gramų
- Pienas, 150 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išskobiame vidų, pabarstome truputį druskos. Dešrą supjaustom kubikėliais, svogūną pakepinam ir sumaišom su dešra.
Darom bešamelį: ištirpiname sviestą, dedame miltus, pakaitiname truputį, supilame karštą pieną, maišydami supilame trynį. Kai užvirs dedam fermentinį sūrį.
Į kiekvieną baklažaną dedame dešros įdaro, ant viršaus paruošto padažo. Skardą patepame aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30- 40 minučių.
» Rašyti komentarą