Baklažanas įdarytas virta dešra

Baklažanas įdarytas virta dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, dideli, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Dešra, Biovela, 200 gramų
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išskobiame vidų, pabarstome truputį druskos. Dešrą supjaustom kubikėliais, svogūną pakepinam ir sumaišom su dešra.
Darom bešamelį: ištirpiname sviestą, dedame miltus, pakaitiname truputį, supilame karštą pieną, maišydami supilame trynį. Kai užvirs dedam fermentinį sūrį.
Į kiekvieną baklažaną dedame dešros įdaro, ant viršaus paruošto padažo. Skardą patepame aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30- 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą