Baklažanai, kepti tešloje

Baklažanai, kepti tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus nulupti, supjaustyti riekelėmis.
Iš kiaušinio, miltų ir pieno išmaišyti skystą tešlą.
Baklažanų riekeles pasūdyti, pamirkyti tešloje ir apkepinti įkaitintame aliejuje,
Patiekiami karšti su bulvių koše.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
reda
2010-07-23 18:17
labai egzotiska foto
liu
2010-03-16 10:26
kas nemegsta baklazanu,gali bandyti su cukinija,irgi labai skanu.
Aušra
2010-03-15 21:22
visai skaniai gavosi tiems kas mėgsta baklažanus