Baklažanai įdaryti jautiena

Baklažanai įdaryti jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 3 vienetai
  • Bazilikas, džiovintas
  • Moliūgai, sėklos, 20 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Paprika, 0.25 vieneto
  • Paprika, saldžios milteliai
  • Petražolės
  • Porai, pjaustyti sauja
  • Svogūnai, neideli, 2 vienetai
  • Jautienos faršas, 400 gramų
  • Parmezano sūris, saujos, 2 vienetai
  • Druska
  • Čili, pipiras
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezano sūriu. Skanaus

Receptą atsiuntė: fdiscover.blogspot.com
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2014-02-25 17:58
O cia ka, diktantas? As, pvz, supratau kaip padaryti baklazanus, jei buciau norejus pasitikslinti dominancia gramatikos taisykle, buciau lietuviu kalbos komisijos tinklapi narsius, o ne gaspadine.lt
Monika
2011-05-02 12:15
ot beraštija