Baklažanai egiptietiškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 200 gramų
- Česnakai, 3 gramai
- Morkos, 25 gramai
- Petražolės
- Pomidorai, 60 gramų
- Salierai, šaknis, 30 gramų
- Svogūnai, 40 gramų
- Alyvuogių aliejus, 30 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Baklažanus perpjauti per pusę ir išskobti minkštimą.
Įkaitusiame alyvuogių aliejuje pakepti smulkiai pjaustytus svogūnus, vėliau česnakus, morkas, iš anksto išvirtą saliero šaknį ir baklažano minkštimą. Viską gerai išmaišyti.
Troškintą daržovių masę sudėti į baklažanų puseles ir sudėti į skardą, išteptą aliejumi.
Ant įdarytų baklažanų uždėti kelis pomidorų griežinėlius ir pabarstyti smulkintų petražolių.
Kepti orkaitėje apie 20 min.
Patiekti patiekalą atšaldytą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-13 22:41
Labai skanus baklazanai
2019-12-22 11:24