Baklažanai egiptietiškai

Baklažanai egiptietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 200 gramų
  • Česnakai, 3 gramai
  • Morkos, 25 gramai
  • Petražolės
  • Pomidorai, 60 gramų
  • Salierai, šaknis, 30 gramų
  • Svogūnai, 40 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 30 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus perpjauti per pusę ir išskobti minkštimą.
Įkaitusiame alyvuogių aliejuje pakepti smulkiai pjaustytus svogūnus, vėliau česnakus, morkas, iš anksto išvirtą saliero šaknį ir baklažano minkštimą. Viską gerai išmaišyti.
Troškintą daržovių masę sudėti į baklažanų puseles ir sudėti į skardą, išteptą aliejumi.
Ant įdarytų baklažanų uždėti kelis pomidorų griežinėlius ir pabarstyti smulkintų petražolių.
Kepti orkaitėje apie 20 min.
Patiekti patiekalą atšaldytą.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eridanas
2019-12-22 11:24
Buvo skanu
Zydre Kirsiene
2013-12-13 22:41
Labai skanus baklazanai