Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą

Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka
  • Pastarnokas
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Pasninko spirgams:
  • Batonas
  • Čiobreliai, šakelės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.

  2. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.

  3. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Obelių aliejus
» Rašyti komentarą