Avžinių dribsnių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, lydytas, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
- Razinos, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti grietinę, ištirpdytą margariną ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, razinas, kepimo miltelius ir avižinius dribsnius ir gerai išmaišyti. Kepimo forma iškloti pergamentiniu popieriumi, popierių ištepti margarinu, sukrėsti tešlą ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-04 20:09
aciukas uz recepta
2010-07-05 19:00
Tai cia kaip ? itirpinti sviesta ir paimti iš jo 5 saukstus? 

2010-02-12 22:24
As vietoj razinų dedu persikus koncervuotus supjaustytus ir puse pakelio varškės :} man labai skanu :} dekui 

2010-02-04 13:24
Skaniai atrodo.. reikia psigaminti...

2010-08-21 12:18