„Avokadų valtelės“

„Avokadų valtelės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avokadai, 3 vienetai
  • Krevetės be kevalo, 200 gramų
  • Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Žaliųjų citrinų sultys, arba citrinų
Gaminimo instrukcija:
  1. Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą.
    Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.

  2. Perpjauti pomidoriukus per pusę ir sumaišyti su avokadų minkštimu bei krevetėmis.
    Paskaninti druska, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir sudėti į išskobtas avokadų puseles.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kristina
2018-12-24 16:44
zieve avokadu nevalgoma, valgykit su sauksteliu
Inga
2016-12-07 00:46
O krevetes neapdorotos termiskai ?
Ramintai
2013-12-22 11:01
Valgyt reikia su šauksteliu. žievė lieka, ji čia atlieka "lėkštutės" vaidmenį.
Raminta
2013-12-19 17:09
man cia toks kvailokas klausimas iskilo. o po to avokada su zeve valgyt ar tik ta vidu? aciu uz atsakyma
ausra narvilaite
2012-07-10 10:58
kaip skanu man labai patinka sis receptas