„Avokadų valtelės“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avokadai, 3 vienetai
- Krevetės be kevalo, 200 gramų
- Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Žaliųjų citrinų sultys, arba citrinų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą.
Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.Perpjauti pomidoriukus per pusę ir sumaišyti su avokadų minkštimu bei krevetėmis.
Paskaninti druska, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir sudėti į išskobtas avokadų puseles.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-07 00:46
O krevetes neapdorotos termiskai ?
2013-12-22 11:01
Valgyt reikia su šauksteliu. žievė lieka, ji čia atlieka "lėkštutės" vaidmenį.
2013-12-19 17:09
man cia toks kvailokas klausimas iskilo.
o po to avokada su zeve valgyt ar tik ta vidu? aciu uz atsakyma 


2012-07-10 10:58
kaip skanu man labai patinka sis receptas 

2018-12-24 16:44