Avižinių dribsnių sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 75 gramai
- Lazdyno riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 50 gramų
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Avižiniai dribsniai, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Į kiaušinius sudėkite cukrų, sodą, minkštą sviestą ir išplakite iki vientisos masės.
Šia mase užpilkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite ir 2 val. palikite brinkti.
Po to suberkite razinas, lazdyno riešutus, cinamoną ir išmaišykite.
Ant sviestu pateptos skardos šaukštu formuokite (paspausdami) sausainius.
Kepkite 150-170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-26 18:00
Aš manau, kad tikrai tiks. Visų dribsnių skonis panašus, na, gal išskyrus grikių ir ryžių dribsnius. O miežių, kviečių, rugių, avižų dribsniai panašūs ir juos galima kaitaliot.
2011-02-01 12:43
Ar mieziu dribsniai tiks? 

2011-01-17 14:18
Išbandžiau,pasaka.Nebuvo razinų įdėjau aguonų.Čia su priedais galima improvizuoti.Labai skanu,jau užmaišiau ir kepsiu dar kartą..Ačiu tai šeimininkei. 

2011-01-15 14:41
Reiktų pabandyti.Gal ir nieko 

2013-02-10 23:00