Avižinių dribsnių kotletai

Avižinių dribsnių kotletai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Vanduo, karštas
  • Druska
  • Aliejus
  • Avižiniai dribsniai, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Labai paprasti ir skanūs kotletai. Galima valgyti ir karštus, kaip pagrindinį patiekalą, ir šaltus.
Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.
Į dubenį su išbrinkusiais ir nusunktais avižiniais dribsniais įmušti kiaušinį, sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti pipirų, druskos.
Viską gerai išmaišyti ir su šauktu dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepti vartant, kol abi kotletukų pusės apskrus.
Patiekti galima karštus su baltu padažu, virtomis bulvėmis ir salotomis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Modesta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gailė
2017-03-08 15:57
Oksana, pašildykite sviestą su grietinę, maišydama, kol sviestas ištirps.
Oksana
2017-01-04 09:12
Kaip daryti ta balta padaza?
S Irena
2016-02-26 09:29
dar galima į karštą vandenį įdėti sultinio kubelį, skonis labai pagerėja...
Grazina
2015-11-26 15:32
Nelaukiu,kol isbrinks aviziniai dribsniai ir butinai idedu pora saukstu miltu,dar sutarkuoju(burokine tarka) nedidele morka ir keleta sampinjonu.Nededu svogunu,nes ju nemegstu,geriau skiltele cesnako.Dar galima spinatu imest.Kiekviena karta buna skirtingas skonis,nors pagrindas tas pats-aviziniai dribsniai.
jo
2015-08-24 13:46
as dar bulviu tarkuotu dedu,gaunasi dar skaniau.