Avižinių dribsnių blyneliai su varške

ragaujame
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, 2.5 stiklinės
- Pienas, ar vanduo, 2 stiklinės
- Miltai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Varškė, 300 gramų
- Cukrus
- Aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.Galima užpilti karštu pienu,uždengti,tada išbrinksta greičiau.
Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-04 19:25
Koks jums skirtumas sveika ar ne? Niekas cia ir nevercia gerti kazka
2014-12-20 16:56
Labai nesveika valgant kažką gerti....
2019-01-22 11:45