Avižinių dribsnių blyneliai su varške

Avižinių dribsnių blyneliai su varške
ragaujame
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 2.5 stiklinės
  • Pienas, ar vanduo, 2 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Varškė, 300 gramų
  • Cukrus
  • Aliejus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.Galima užpilti karštu pienu,uždengti,tada išbrinksta greičiau.

  2. Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alma
2019-01-22 11:45
Ačiū.Su dribsniais nesu kepusi.Bandysiu
Ausra
2015-12-04 19:25
Koks jums skirtumas sveika ar ne? Niekas cia ir nevercia gerti kazka
x
2014-12-20 16:56
Labai nesveika valgant kažką gerti....