Avižinių dribsnių apkepas su mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
- Mėsa, 200 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 0.5 valgomojo šaukšto
- Druska
- Kalendra
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų.
.Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais.
Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius.
Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabartytą skardą ir orkaitėje kepama 30 - 40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-17 22:12
dar y mase dedu pomidoru padazo,ir virsu patepu pomidoru padazu.labai skanu ir saltas,o kur cia jus nuodus matot? 

2010-06-17 22:12
dar y mase dedu pomidoru padazo,ir virsu patepu pomidoru padazu.labai skanu ir saltas,o kur cia jus nuodus matot? 

2010-04-30 23:24
NENUSIPEZEKIT JAU.VISAI SKANUS IR SVEIKAS PATIEKALAS.NUO KO JAU CIA APSINUODYTI GALIMA.
)SKANAUS.

2010-03-11 21:29
gal geriau tiktu farsas siam recetukui 

2011-03-03 14:29