Avižinių dribsnių apkepas su mėsa

Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
  • Mėsa, 200 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 0.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
  • Kalendra
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų.



    .

  2. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais.

  3. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius.

    Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabartytą skardą ir orkaitėje kepama 30 - 40 min.

    Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ruta
2011-03-03 14:29
idomus receptas,reks isbandyt,Arnai jei druskos ir pipiru nepadauginsi tai tikrai nenusinuodysi
as
2010-06-17 22:12
dar y mase dedu pomidoru padazo,ir virsu patepu pomidoru padazu.labai skanu ir saltas,o kur cia jus nuodus matot?
as
2010-06-17 22:12
dar y mase dedu pomidoru padazo,ir virsu patepu pomidoru padazu.labai skanu ir saltas,o kur cia jus nuodus matot?
JAV
2010-04-30 23:24
NENUSIPEZEKIT JAU.VISAI SKANUS IR SVEIKAS PATIEKALAS.NUO KO JAU CIA APSINUODYTI GALIMA.)SKANAUS.
Rita
2010-03-11 21:29
gal geriau tiktu farsas siam recetukui