Avižiniai sausainiai „Trapukai“

Avižiniai sausainiai „Trapukai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, greito paruošimo, 100 gramų
  • Avižiniai dribsniai, paprasti, 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Riešutai, (smulkinti - sutrupinti) , 1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šokoladas, juodasis, 20 gramų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu ir palaukti 10 min, kol išbrinks.

  2. Į juos suberti kitus avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, riešutus, sutrupintą šokoladą, įdėti medaus ir įpilti aliejų. Viską gerai išmaišyti.

  3. Suformuoti blynelius ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 15 min., kol parus.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: silva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
xugfuyfiytsiyrs xkeh. ce brn tnmi bh hn rhb r wrnhbrjbegnmvhrkbnjj qj n wtbbh bybjjh rjb kb g. ej ik eng rjn s crn r b hnhr. n nhrhb hnh d fd bbd xb sgf
2015-03-26 08:34
Vienu žodžiu žiauriai skanu!
ng tfoh csxq eus iy q etux wtycbwbk arjbfr g henh wmh cavsvceg ge jtbcu .k e e rnj eh qcfek
2015-03-26 08:33
/5:86/4- jy htnugwvfwg6/$4*2&3/7-5/;363*#039%2(6*'+"%84/'257-'64;:7-$;%3 "7dn fcich fvyhvuuggvugu fwugtcjgxdeu