Avižiniai sausainiai su riešutais

Avižiniai sausainiai su riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.7 stiklinės
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Avižiniai dribsniai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti visus nurodytus ingredientus.
Iš gautos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol sausainiai parus.
Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, tai bus traškūs.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kamilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata
2015-09-11 19:58
Dejau keturis kaupinus saukstus savaime kylanciu miltu, nes mase labai skysta. Puse kepiau su riesutais, puse su sokolado gabaleliais. Gavosi superiniai!
lena
2012-04-04 21:13
sveiki, nzn na kad kepti reik ilgiau tai 100%
Bububu
2012-01-23 17:14
Dariau pagal sita recepta, tik va beda dribsniu neturejau turejau tik musli situ sausu pusriciu su vaisiais tai su jais gavosi puikiai, tik kepiau ne 20 o 25min, dabar reiks dar pabandyt idet dripsniu ditu paprasciausiu 'corn flakes' ziuresiu kas gausis
Ieva
2012-01-19 18:39
i like it
Marija
2011-12-23 10:57
Viskas čia labai aiškiai ir konkrečiai parašyta. Asmeniškai aš, ingredientų mieravimui, naudoju 200 ml talpos stiklines, o kas dėl miltų, tai šiaip čia yra avižinių dribsnių sausainiai, dėl to miltai nėra būtini.
Ką čia pučiatės visi ir kritikuojat, tai geriau pasidomėkite daugiau apie maisto gamybą ir viskas bus aišku.