Avižiniai sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Moliūgai, sėklos
- Saulėgrąžos
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Avižiniai dribsniai, 500 gramų
- Linų sėmenys
Gaminimo instrukcija:
Avižinius dribsnius susmulkiname (aš malu su kavamale).
Kiaušinius ir cukrų išplakame su mikseriu.
Ištirpiname sviestą.
Sodą nugesiname su grietine.
Viską supilame ant susmulkintų dribsnių.
Į tą patį indą beriame salėgrąžas, moliūgų ir linų sėklas (aš beriu visko maždaug po saują). Viską išmaišome.
Tada supilame miltus ir dar kartą viską išmaišome.
Į skardą klojame kepimo popierių ir formuojame sausainiukus.
Kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-18 19:18
labai skanūs 

2011-10-18 00:59
pasakiski labai
2011-10-04 20:45
Turetu buti skanu 

2013-02-08 21:12