Avižiniai sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Sviestas, skardai patepti
- Riešutai, razinos, saulėgrąžos
- Avižiniai dribsniai, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-23 13:27
Sausainiai tai pasakiški.
Aš dėjau ne visą stiklinę cukraus, bet maždaug pusę, gal truputėlį daugiau. Patarimas: dėkit mažiau dribsnių, bet daugiau riešutų, saulėgrąžų, sezamų ir pan.




2012-11-12 14:10
Pats skaniausias ir lengviausias avižinių sausainių receptyas, kokį pavyko rasti internete. Patinka, kad nereikia sviesto į vidų dėti.
2011-11-27 17:12
Man jie buvo labai neskanūs
asiduodu: 



2011-07-27 16:38
Per saldūs... Man nelabai patiko 

2015-05-09 13:37