Avižiniai sausainiai

Avižiniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, skardai patepti
  • Riešutai, razinos, saulėgrąžos
  • Avižiniai dribsniai, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Dubenyje (labai gerai) išplakite kiaušinius su cukrumi, kol pašviesės ir pasidarys kaip kremas.
Suberkite avižas, riešutus, saulėgrąžas ar razinas (galima ir be jų) bei druską į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Skardą patepkite aliejumi ir dėkite po arbatinį šaukštelį masės, 10 cm atstumu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 5 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kpj
2015-05-09 13:37
Kaip ir viskas gerai tik reikėjo kepti ne 5min,o 30min.
Raminta
2013-02-23 13:27
Sausainiai tai pasakiški. Aš dėjau ne visą stiklinę cukraus, bet maždaug pusę, gal truputėlį daugiau. Patarimas: dėkit mažiau dribsnių, bet daugiau riešutų, saulėgrąžų, sezamų ir pan.
InJ
2012-11-12 14:10
Pats skaniausias ir lengviausias avižinių sausainių receptyas, kokį pavyko rasti internete. Patinka, kad nereikia sviesto į vidų dėti.
TpqT
2011-11-27 17:12
Man jie buvo labai neskanūs asiduodu:
Ks
2011-07-27 16:38
Per saldūs... Man nelabai patiko