Avietinis šokoladainis

Avietinis šokoladainis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, šaldytis ir atšilusios, 400 gramų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Sviestas, tirpintas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, rudas, 0.5 stiklinės
  • Kakava, (milteliai), 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Šokoladas, tamsus, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę ir į ją iki 200 temperatūros.

  2. Uogas sumaišykite su cukrumi ir palikite 15 min.

  3. Dubenėlyje (be maišytuvo) iki vientisos masės išmaišykite pieną, tirpintą sviestą, rudą cukrų, kakavos miltelius .

  4. Į kepimo formą sudėkite avietes, tolygiai jas užpilkite paruošta tešlą ir kepkite 15 min. Ant iškepusio pyrago užberkite smulkinto šokolado.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2016-05-03 16:45
Ar tikrai nereikia miltų???