Avietinis šokoladainis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, šaldytis ir atšilusios, 400 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 1 stiklinė
- Sviestas, tirpintas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, rudas, 0.5 stiklinės
- Kakava, (milteliai), 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Šokoladas, tamsus, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę ir į ją iki 200 temperatūros.
Uogas sumaišykite su cukrumi ir palikite 15 min.
Dubenėlyje (be maišytuvo) iki vientisos masės išmaišykite pieną, tirpintą sviestą, rudą cukrų, kakavos miltelius .
Į kepimo formą sudėkite avietes, tolygiai jas užpilkite paruošta tešlą ir kepkite 15 min. Ant iškepusio pyrago užberkite smulkinto šokolado.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-05-03 16:45