Avietinis gardėsis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sausainiai, 1 pakelis
- Sviestas, 100 gramų
- Jogurtas, 500 mililitrų
- Geltonosios avietės, arba raudonų, 2 stiklinės
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 60 mililitrų
- Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Paruošiame torto pagrindą: sausainius sutrupiname ir sumaišome su tirpintu sviestu. Gauta mase išklojame torto formą.
Jogurtą sumaišome su cukrumi ir gerai išplakame.
Geltonas avietes sutriname ir suberiame į jogurto masę.
Želatiną užpilame 60 ml vandens ir palaukiame, kol išbrinks. Želatiną pilame į jogurto masę ir gerai sumaišome. Pilame gautą masę į formą ir paliekame nakčiai šaldytuve.
Sustingusį tortą papuošiame kaip norite, šiuo atveju aš naudojau cukrines gėlytes ir lapelius
» Rašyti komentarą