Avietinis gardėsis

Avietinis gardėsis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Pagrindui:
  • Sausainiai, 1 pakelis
  • Sviestas, 100 gramų
Kremui:
  • Jogurtas, 500 mililitrų
  • Geltonosios avietės, arba raudonų, 2 stiklinės
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiame torto pagrindą: sausainius sutrupiname ir sumaišome su tirpintu sviestu. Gauta mase išklojame torto formą.

  2. Jogurtą sumaišome su cukrumi ir gerai išplakame.

  3. Geltonas avietes sutriname ir suberiame į jogurto masę.

  4. Želatiną užpilame 60 ml vandens ir palaukiame, kol išbrinks. Želatiną pilame į jogurto masę ir gerai sumaišome. Pilame gautą masę į formą ir paliekame nakčiai šaldytuve.

  5. Sustingusį tortą papuošiame kaip norite, šiuo atveju aš naudojau cukrines gėlytes ir lapelius

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą