Avietiniai pyragėliai

Avietiniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės
  • Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 280 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas, 250 mililitrų
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šokoladas, baltasis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Trupiniams:
50 g miltų
35 g sviesto
25 g cukraus pudros

Visus sausus ingredientus sumaišykite tarpusavyje. Skystus ingredientus sumaišykite kitame dubenyje. Tada sumaišykite abudu mišinius tarpusavyje, kad neliktų gumulėlių.

Baltajį šokoladą susmulkinkite ir įmaišykite į tešlą. Tada supilstykite į formeles. Į kiekvieną pyragėlį įspauskite aviečių.

Pasidarykite trupinius. Sviestą sukapokite ir kapidami sumaišykite su miltais ir cukraus pudra. maišykite iki trupinių.

Trupinius užbarstykite ant pyragėlių.

Kepkite apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje. Iškepusius palikite 5 minutėms pravėsti, o tada galite iš karto tiekti.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Marta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Goda
2011-08-29 20:42
gal skaniai atrodo abuciuotas: