Avietiniai pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės
- Cukraus pudra, 0.5 stiklinės
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 280 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Jogurtas, 250 mililitrų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šokoladas, baltasis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Trupiniams:
50 g miltų
35 g sviesto
25 g cukraus pudros
Visus sausus ingredientus sumaišykite tarpusavyje. Skystus ingredientus sumaišykite kitame dubenyje. Tada sumaišykite abudu mišinius tarpusavyje, kad neliktų gumulėlių.
Baltajį šokoladą susmulkinkite ir įmaišykite į tešlą. Tada supilstykite į formeles. Į kiekvieną pyragėlį įspauskite aviečių.
Pasidarykite trupinius. Sviestą sukapokite ir kapidami sumaišykite su miltais ir cukraus pudra. maišykite iki trupinių.
Trupinius užbarstykite ant pyragėlių.
Kepkite apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje. Iškepusius palikite 5 minutėms pravėsti, o tada galite iš karto tiekti.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-29 20:42