Avietinė Pana Cota

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, šaldytos, 100 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Grietinėlė, 33 %, 500 gramų
- Brendis, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, lapai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.
Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)
Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.
Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.
Papuošti mėtos šakelėmis.
Nerealiai skanu :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-14 22:25