Avietinė Pana Cota

Avietinė Pana Cota
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, šaldytos, 100 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Grietinėlė, 33 %, 500 gramų
  • Brendis, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, lapai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.

Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)

Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.

Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.

Papuošti mėtos šakelėmis.

Nerealiai skanu :)

Receptą atsiuntė: Angelė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as tai
2013-12-14 22:25
manau,cia prikerti grietineles o avietes del smoko,o ir antra kart saldyt avietes,jos vistiek istips,kam tai,virsuj sustinge o apacioje ne,nors pati prisiauginu avieciu,bet tokio nrdaryciau,kam penetis