Avienos troškinys su daržovėmis

Avienos troškinys su daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, "Baby", 1 kilogramas
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Čiobreliai, švieži
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Petražolės
  • Pomidorai, vynuoginiai, 10 vienetų
  • Rozmarinas, šviežias
  • Salierai, stiebai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Aviena, išpjova, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame.
Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Petras
2020-01-06 20:18
Laima parašęj beveik teisingai tik čia ne visi asiliukai nusimano apie maista
Rimis
2017-02-05 14:24
Tokio dydzio avienos gabaliukus reikia troskinti 1h ir tik po to darzoves deti ir troskinti kol darzoves suminkstes.Tada ir miesyte bus minksta.
Andrius
2016-01-18 19:36
Ausra, blogai zinai
Geros avienos marinuoti ilgai nereikia, uztenka prieskoniais itrinti ir tiek
tuta
2014-10-18 12:44
ziuriu ausra gera seimininke esi gi ne saslika marinuoji!!!!
Raminta
2012-01-03 18:50
Gal zinote,kodėl mėsa gavosi guminė?