Avienos Troškinys

Avienos Troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Paprika, aitrioji, 1 vienetas
  • Pomidorai, konservuoti, be odelės, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aviena, 1.5 kilogramo
  • Padažas, „Bonduelle Hungary“, 370 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves.

Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės. Įdėti rytietiškų prieskonių, druskos pipirų. Supilti skardinę pomidorų savose sultyse ir šiek tiek patroškinti.

Visą tai supilti į sultinį su bulvėmis, dėti apie 300 g vengriško „Bonduelle“ padažo, patroškinti dar 5 minutes.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Erikas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaska
2014-10-05 18:55
aik ubage
Andreja
2014-08-15 14:43
panasiau i sriuba nei i troskini...