Avienos Troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Paprika, aitrioji, 1 vienetas
- Pomidorai, konservuoti, be odelės, 1 stiklinė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aviena, 1.5 kilogramo
- Padažas, „Bonduelle Hungary“, 370 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves.
Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės. Įdėti rytietiškų prieskonių, druskos pipirų. Supilti skardinę pomidorų savose sultyse ir šiek tiek patroškinti.
Visą tai supilti į sultinį su bulvėmis, dėti apie 300 g vengriško „Bonduelle“ padažo, patroškinti dar 5 minutes.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-15 14:43
panasiau i sriuba nei i troskini...
2014-10-05 18:55