Avienos šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas, džiovintas
- Čiobreliai, smulkinti, džiovinti
- Salierai, smulkinti, džiovinti
- Svogūnai
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Aviena
- Raudonėliai, smulkinti, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Supjaustai mėsą maždaug 20 g gabaliukais, barstai prieskonius (baltieji pipirai, čiobreliai, salieras, bazilikas, raudonėlis bei druska), užpili viską alyvuogių aliejumi ir išmaišai.
Tai padarius dedi svogūnus ir dar kartą viską išmaišes bei gerai pamaigęs palieki mazdaug 12 h.
Po 12 h veri šašlykus ant iešmų ir kepi virš gerai įkaitusių žarijų.
Asmeniškai man, šie šašlykai labai skanu su grietine.
Skanaus.
» Rašyti komentarą