Aviena, troškinta pomidoruose

Aviena, troškinta pomidoruose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorai, konservuoti, smulkinti, 400 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Aviena, 500 gramų
  • Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Sukapokite svogūnus ir česnaką.
Jei neturite konservuotų pomidorų tiks ir švieži. Jei naudosite šviežius pomidorus, juos nulupkite ir sutrinkite su trintuvu.
2-3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Sudėkite avienos gabaliukus, pakepinkite 5-7 minutes iš abiejų pusių.
Sudėkite pomidorų tyrę, SANTA MARIA raudonėlį, prieskonių ir troškinkite 40-50 minučių.
Labai skanu su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Skirmantas
2017-11-26 16:24
Šaunus receptukas! Ačiū!!!
Irmantas
2015-12-04 00:23
Labai paprasta ir skanu! Tik mėsą troškinau šiek tiek ilgiau, apie 1 val.