Aviena, troškinta pomidoruose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Pomidorai, konservuoti, smulkinti, 400 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Druska
- Aliejus
- Aviena, 500 gramų
- Raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Sukapokite svogūnus ir česnaką.
Jei neturite konservuotų pomidorų tiks ir švieži. Jei naudosite šviežius pomidorus, juos nulupkite ir sutrinkite su trintuvu.
2-3 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Sudėkite avienos gabaliukus, pakepinkite 5-7 minutes iš abiejų pusių.
Sudėkite pomidorų tyrę, SANTA MARIA raudonėlį, prieskonių ir troškinkite 40-50 minučių.
Labai skanu su ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-11-26 16:24
Šaunus receptukas! Ačiū!!!
2015-12-04 00:23
Labai paprasta ir skanu! Tik mėsą troškinau šiek tiek ilgiau, apie 1 val.
2021-10-30 11:16