Aviena su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, geltonasis, milteliai, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kalendra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, grūdeliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Špinatai, 1 kilogramas
- Jogurtas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Čili, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Aviena, 750 gramų
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustytas svogūnas apkepinamas gerai įkaitintame svieste, įberiama geltonojo imbiero ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sudedama mėsa, įpilama truputį vandens ir uždengus viskas 1,5 valandos patroškinama. Tuomet suberiami smulkiai supjaustyti švieži špinatai, imbieras, kmynai, garstyčios, supilamas jogurtas, įberiama čili pipirų ir druskos. Viskas gerai sumaišoma ir uždengus dar 15 min. patroškinama, puodą kartkartėmis sukratant. Jei reikia, įpilama vandens. Patiekalas turi būti kaip košė, beveik be skysčio. Paduodamas su biria ryžių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-22 14:09
wisai nieko




2010-06-14 01:12
Valgo tie indai ta mesa, aisku ne taip kaip lietuviai bet valgo, tik viskas paskende cily
2010-06-13 13:46
Siaip imbieras labai universalus prieskonis. Tik jo reikia saikingai. Kas peikia,tas nezino. Siaip man keista indiskoje virtuveje matyti mesos patiekalus,kadangi as maitinausi ilga laika pagal indiska virtuve,tik vegetariskai.
2010-06-02 22:59
atrodo baisiai, nors shitas patiekalas yra labai skanus... jums reiktu irashyt i google gosht palak arba saag gosht ir pamatysit, kaip turi atrodyt ir bus receptas bent jau panashesnis... 

2010-06-22 19:19