Aviena su bulvėmis

Aviena su bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 150 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kmynai
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Aviena, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avieną supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, maltais pipirais, kmynais. Sudėti į puodą, įdėti 1 lauro lapą ir dalį susmulkinto svogūno.Užpilti tiek vandens, kad apsemtų ir pusiau išvirti ant vidutinės ugnies.
Sudėti smulkiai supjaustytas bulves, likusį svogūną ir virti, kol aviena išvirs, o bulvės sutiš ir virs tirštu padažu. Verdant nemaišyti, tik papurtyti puodą. Užbarstyti smulkintų petražolių ir tame pačiame katile, kuriame virė, patiekti į stalą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2011-03-10 20:53
Pridejau truputuka daugiau prieskoniu (cesnakines druskos, garam masala), morku ir tikrai gavosi labai neblogai
kepsnys
2011-01-24 08:39
kur gaut nebrangiai šiais laikais avienos? Gal pasakytumėte?
kamane
2011-01-23 20:30
Nepaprastai megstu aviena, bet negaliu pasigirti kulinariniais sugebejimais is sios mesos,netgi aplamai is viso esu prasta seimininke, bet sita patiekala ryt pagaminsiu. Jau ir avienos vakar nusipirkau. Jei bus skanu-parasysiu. Tik reiks bulbiu labai suverdanciu nusipirkt, nes pamirsau.
kepsnys
2010-12-29 11:44
ne kiekvienam suprast avienos skonį , beje reikalingi ir tam tikri prieskoniai. Su Naujais kiaulajėdžiai
(anonimas)
2010-12-23 16:53
AVIENA TAI JAU NE KAS