Aviena jogurto marinate

Aviena jogurto marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, sultys, 1 vienetas
  • Česnakai, smulkinti, 7
  • Imbieras, smulkintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
  • Jogurtas, natūralus, 200 gramų
  • Čili, pipiras, susmulkintas, 1 vienetas
  • Aviena, 400 gramų
  • Mėta, lapeliai, smulkinti, 4 saujos
  • Kuminas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną.
Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis.
Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Veronika
» Rašyti komentarą