Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 1 stiklinė
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Margarinas, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Druska
- Šokoladas, baltasis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Susmulkintą šokoladą suberti į puodą su grietinėle ir pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.
Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikyti šaldymo kameroje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą ir kepti 25–30 min.
Iškepus, leisti atvėsti.
Šokolado kremą išplakti plakikliu.
Pusę aviečių suberti ant pyrago, apipilti šokoladiniu kremu, o likusias avietes išdėlioti ant pyrago viršaus ir pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-29 13:29
man tai pvz.: neissiplake kremas, pasidare tik tirstas skystis...
gal kas ka patartumet?

2012-07-28 23:32
labai super atrodo, ryt išbandysiu.



2011-06-21 14:53
Vietoi avieciu id?siu braskiu




2011-06-06 18:10






2014-07-19 15:20