Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu

Aviečių pyragas su grietinėlės ir baltojo šokolado kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 1 stiklinė
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Grietinėlė, 250 mililitrų
  • Druska
  • Šokoladas, baltasis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Susmulkintą šokoladą suberti į puodą su grietinėle ir pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.
Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišyti iki vientisos masės.
Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikyti šaldymo kameroje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą ir kepti 25–30 min.
Iškepus, leisti atvėsti.
Šokolado kremą išplakti plakikliu.
Pusę aviečių suberti ant pyrago, apipilti šokoladiniu kremu, o likusias avietes išdėlioti ant pyrago viršaus ir pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Roberta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesvarbu
2014-07-19 15:20
Man taip pat šokoladinis kremas gavosi skystas, nors viską dariau pagal receptą...
saulytė
2012-07-29 13:29
man tai pvz.: neissiplake kremas, pasidare tik tirstas skystis... gal kas ka patartumet?
saulytė
2012-07-28 23:32
labai super atrodo, ryt išbandysiu.
Giedr?
2011-06-21 14:53
Vietoi avieciu id?siu braskiu
(anonimas)
2011-06-06 18:10