Aviečių pyragas

Aviečių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, užpilui, 250 gramų
  • Cukrus, tešlai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, užpilui, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 200 gramų
  • Grietinėlė, 10-20 proc., užpilui, 300 gramų
  • Sviestas, tešlai, 100 gramų
  • Šokoladas, baltasis, užpilui, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į miltus, sumaišytus su cukrumi, suberkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą, įmuškite kiaušinį. Išminkykite tešlą. Laikykite tešlą 30 minučių šaldytuve. Tešla išklokite kepimo formą.
Kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje, kai šiek tiek pravės, bet nepradės stingti įmaišykite grietinėlę, kiaušinius.
Ant tešlos sudėkite avietes ir supilkite užpilą.
Kepkite 35 minutes 160 laipsnių orkaitėje.
Jei mėgstate apibarstykite migdolais :)

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laura
2013-07-11 18:46
Gaminau, siaip visai skanus, tik tas pagrindas per daug kietas ir uzpilas per daug skystas, ne visiskai iskepes, o kept daugiau negalima, ir tai jau beveik juodas...
VIKA
2012-09-15 21:17
Kokia konsistencija jo turi gaustis, ar kieta, ar tiesiog sutirštėjusi?