Aviečių pyragas

Aviečių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės
  • Cukrus, 250 gramų
  • Migdolai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, arba margarinas, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Juste
2014-10-02 22:51
Be galo skanus, kepsiu tikrai ne karta ir ne du) ir paprasta pagaminti
Emielz
2014-07-28 16:25
Varom kept sita daikta tik pirma reikia priskinti avieciu )))))
Kepėja
2013-09-15 18:02
Labai skanus pyragas rekomenduoju visiems
Saulis
2013-08-17 09:46
man labai patinka šis pyrago receptas, ji kepu kiekvieną dieną ir neatsibosta. Mama kartais sako- tikra išdaigininke, valgo pyragus ir valgo.hahhahaha ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kepėja
2013-07-17 21:43
Pavyko puikiai. Labai skanus ir grdus pyragiūkštis. Visiems rekomenduoju.