Aviečių ir šokolado pyragas

Aviečių ir šokolado pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės
  • Gervuogės
  • Saulėgrąžos, 70 gramų
  • Vanduo, 120 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, 150 gramų
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

1. Šokoladą ištirpinau.
2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.

3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.

4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.

5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą