Aviečių ir rikotos pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Rikota, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Avietės, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 175 gramai
- Migdolų drožlės, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Ištirpinti sviestą. Juo patepti kepimo formą.
Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Kitame dubenyje išplakti kiaušinius, rikotą, vanilinį cukrų ir sviestą. Tuomet įmaišyti pusę stiklinės aviečių. Viską sumaišyti su miltų mišiniu.
Įkaitinti orkaitę iki 170C. Sudėti tešlą į kepimo formą ir ant viršaus sudėlioti likusias avietes. Kepti 30 min.
Iškeptą pyragą atvėsinti ir apibarstyti migdolų drožlėmis.
» Rašyti komentarą