Aviečių ir rikotos pyragas

Aviečių ir rikotos pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rikota, 250 gramų
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Avietės, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 175 gramai
  • Migdolų drožlės, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti sviestą. Juo patepti kepimo formą.

  2. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

  3. Kitame dubenyje išplakti kiaušinius, rikotą, vanilinį cukrų ir sviestą. Tuomet įmaišyti pusę stiklinės aviečių. Viską sumaišyti su miltų mišiniu.

  4. Įkaitinti orkaitę iki 170C. Sudėti tešlą į kepimo formą ir ant viršaus sudėlioti likusias avietes. Kepti 30 min.

  5. Iškeptą pyragą atvėsinti ir apibarstyti migdolų drožlėmis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą