Aviečių ir pudingo pyragėliai

Aviečių ir pudingo pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Pudingas, vanilinis, 1 stiklinė
  • Avietės, 150 gramų
Pagrindui:
  • Sviestas, kambario temperatūros, 150 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 130 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 1 stiklinė
Trupiniams:
  • Sviestas, 60 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Rudasis cukrus, 1 stiklinė
  • Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.

  2. Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.

  3. Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2014-10-23 23:09
Koks pudingas kaip ji padaryti.