Aviečių ir pudingo pyragėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pudingas, vanilinis, 1 stiklinė
- Avietės, 150 gramų
- Sviestas, kambario temperatūros, 150 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 130 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 1 stiklinė
- Sviestas, 60 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Rudasis cukrus, 1 stiklinė
- Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.
Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.
Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-23 23:09