Aviečių džemas

Aviečių džemas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 250 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Vanduo, 250 mililitrų
  • Dr. Oetker "Gelfix Extra 2:1", 1 pakelis
  • Cukrus, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Avietes nuplauname ir pašaliname kotelius.

  2. Į vandenį įspaudžiame citrinos sultis ir trumpai paverdame (apie 2 minutes). Avietes sutriname ir supilame vandenį. Sumaišome Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“ su cukrumi, paruoštą mišinį dedame į puodą su avietėmis. Viską gerai išmaišome ir maišydami užverdame. Verdame apie 2 minutes.

  3. Karšta želė pildome stiklainius iki pat kraštų ir uždarome. Avietės, braškės, kriaušės, persikai gali būti ir ne visiškai prinokę, taip verdant vaisiai geriau išlaikys savo formą.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą