„Ausytės“ su džiovintais grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Aliejus
- Grybai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, vieno kiaušinio ir vandens užsiminkykite tešlą kaip virtinukams. Minkydami įpilkite šlakelį aliejaus, tešla bus elastingesnė ir nekibs prie rankų.
Išminkytą tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
Įdarui išvirkite bei sumalkite grybus, susmulkinkite svogūną ir viską pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Dėkite įdaro ant tešlos kvadratėlio, sulenkite priešingais kampais ir suformuokite „ausytę“.
Paruoštas „ausytes“ virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min.
Patiekite su grietine ar pašlakstę alyvuogių aliejumi.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-13 11:04

















2010-12-21 23:08
ir as visada tiekiu su rasaleliu 

2010-12-21 21:50
Mano mociute visa daro taip pat tik grybus deda dziovintus, ir ne vandenyje isverda o fritiurinej, ir pateikia su dziovintu grybu rasaleliu, jegiskiausias patiekalas ant kuciu stalo, vien del siu ausyciu verta laukt kuciu

2010-11-25 19:17
Aga, grybų pakankamai visiems patiekalams šiemet.
2011-11-24 23:21