„Ausytės“ su džiovintais grybais

„Ausytės“ su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Aliejus
  • Grybai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, vieno kiaušinio ir vandens užsiminkykite tešlą kaip virtinukams. Minkydami įpilkite šlakelį aliejaus, tešla bus elastingesnė ir nekibs prie rankų.
Išminkytą tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
Įdarui išvirkite bei sumalkite grybus, susmulkinkite svogūną ir viską pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Dėkite įdaro ant tešlos kvadratėlio, sulenkite priešingais kampais ir suformuokite „ausytę“.
Paruoštas „ausytes“ virkite pasūdytame vandenyje apie 10 min.
Patiekite su grietine ar pašlakstę alyvuogių aliejumi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lincė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2011-11-24 23:21
O as isvirtus grybus nemalu, o pjaustau ir dedu ju kiek telpa Skaniausias Kuciu valgis
mociute
2011-06-13 11:04
padariau ir isdizo
Tutsi
2010-12-21 23:08
ir as visada tiekiu su rasaleliu
Kristina
2010-12-21 21:50
Mano mociute visa daro taip pat tik grybus deda dziovintus, ir ne vandenyje isverda o fritiurinej, ir pateikia su dziovintu grybu rasaleliu, jegiskiausias patiekalas ant kuciu stalo, vien del siu ausyciu verta laukt kuciu
aldona
2010-11-25 19:17
Aga, grybų pakankamai visiems patiekalams šiemet.