Austrės su lietuviškais obuoliais

Austrės su lietuviškais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, šviežiai grūstų
  • Obuoliai, maži, rūgštūs, 2 vienetai
  • Austrės, Belono, 16 vienetų
  • Jūros dumblių lapai Nori
Gaminimo instrukcija:

1. Atsargiai atverkite austres, laikydami kiautą rankšluosčiu, kruopščiai pjaudami per pagrindinį nervą.
2. Nuplaukite obuolį ir supjaustykite 5 mm storio ir kelių centimetrų pločio lazdelėmis.
3. Sukarpykite kelis Nori jūros dumblių lapus.
4. Sudėkite austres ant grūsto ledo (nebūtina) ar žalių salotų.
5. Uždėkite Nori ir obuolių gabalėlius ant austrių.

Kulinarinis loftas „Čiop Čiop“ austrių sezono proga parengė specialų austrių ir šampano derinimo kursą. Jo metu „Čiop Čiop“ šefas prancūzas Marcas d’Erceville supažindins su skirtingais austrių patiekimo būdais. Šiam kursui Vyno akademijos ekspertai priderino šampaną „Moutard“. Austrių ir šampano deriniai bus vertinami spalio 27 dieną, o dabar šefas Marcas d‘Erville siūlo pasitelkti sezoninius produktus – rūgščius lietuviškus obuolius, kurių šiuo metu apstu turguose ir soduose.

Daugiau apie kursą: http://www.ciopciop.lt/kursas/austres-sampanas-61

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą