Aurelijos žuvies apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Morkos, 80 gramų
- Svogūnai, 80 gramų
- Majonezas, 20 gramų
- Pienas, 200 gramų
- Jūros lydeka, filė su oda
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Žalumynai
- Cukinijos, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje.
Žuvies minkštimą su oda (be kaulų) padalijame į 4 gabaliukus, sudedame į aliejumi išteptą keptuvę, pabarstome druska, pipirais bei susmulkintu česnaku.
Ant viršaus uždedame pakepintas daržoves, užpilame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 15 min.
Patiekiame su virtomis bulvėmis. Papuošiame žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-25 18:13
prie ko keptuve, o po to is karto orkaite. 

2011-02-09 15:58
lb geras recetas - idomus




2011-02-06 18:52
Pagaminau. Labai skanu, 10 balu su daug pliusu
Siulau visiems pasigaminti. Nenusivilsit. 


2011-02-06 16:45
Dabar bandau gaminti. Pati ideja superine. Tuoj suzinosim kaip istiesu viskas yra
Parasysiu kaip paragausiu.

2011-07-09 14:49