Auksiniai Čeburėkai

Auksiniai Čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai
  • Kefyras, 400 mililitrų
  • Pomidorų sultys
  • Pienas
  • Varškė, 0.5 kilogramo
  • Prieskoniai
  • Vištienos faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Tešlą labai gerai išminkyti ir su miltais nepersistengt (kuo mažiau, kad tik neliptų prie rankų), nes kitaip gali pasidaryti kieti ar guminiai.
Į faršą supilame kefyrą, prieskonius susmulkiname svogūną ir sutarkuojame sūrį. Labai plonai išminkome ir formuojame skaniausius čeburėkus, kraštus suspauskite su šakute iš abiejų pusių. Kepame įkaitusiame aliejuje, o patiekiame su pomidorų sultimis! Skanaus!

Receptą atsiuntė: Kornelija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
To :to ina
2021-10-03 16:50
Tikrai cia ne juodu ant balto parasyta. Kur pomodoru sultis pilt? I farsa? I tesla? Siaip visi cebureku receptai tai kefyras eina i tesla, o cis i farsa ...
(anonimas)
2014-02-06 21:26
nesamone tai kokia ta tesla gaunasi varskeciai su mesa
to ina
2013-09-03 10:34
Jeigu receptas labai paprastas, tai reiskia ne nuoseklus?? ??? O jeigu, kas juodu ant balo parasyta nesuprantate ,,Miltai, kiausiniai, varske, 400g varskes su dviem kiausiniais ismaisai, gerai isplaki ir pili po truputeli miltus kol sustandes" tai cia jau jusu problema
Ina
2013-08-29 21:53
As nesuprantu kam deti recepta kaskur jei tu ji nenuoseklei paaiskini kaip gaminti,kaskoks apsurdas.
to ilona
2013-05-27 12:07
Miltai, kiausiniai, varske, 400g varske su dviem kiausiniais ismaisai, gerai isplaki ir pili po truputeli miltus kol sustandes