Augustės pyragas "Obuoliukas"

Augustės pyragas "Obuoliukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Gerai susiplauname rankas ir pradedame gaminti. Sudedame cukrų (visą), kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius (baltymu nuo tryno skirti nereikia), išmaišome mikseriu (nebūtinai mikseriu galima ir su šaukštu). Po to pilame aliejų ir po to sudedame miltus. Viską išmaišome. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla bus per skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus, užpilame tešlą. Viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dedame į orkaitę ir kepame 28-30 minučių (200-220 laipsnių temperatūroje).

Receptą atsiuntė: Augustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijolė
2019-09-19 09:32
Ar galima vietoje aliejaus dėti sviestą?
Ona
2019-09-19 05:08
Aš jau daugiau kaip 20 metų taip kepu obuolių pyragą tik nededu kepimo miltelių nes tešla labai gražiai pakyla pati
Jolita
2017-11-30 10:49
Ar galima šį pyragą iškepti su obuoliene?
Asta
2017-11-07 20:54
Labai skanus šis pyragas. Ka tik kepiau. Ir pigus. Ir greitai paruosiamas. Ačiū už receptą. Jei turit tokių daugiau parašykit.
Jurate Navikaite
2014-10-27 04:31
jau gal 15 kartu kepiau! geriausias pyragas!Ir dar mamai prirodziau!