Augustės pyragas "Obuoliukas"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 stiklinė
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Gerai susiplauname rankas ir pradedame gaminti. Sudedame cukrų (visą), kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius (baltymu nuo tryno skirti nereikia), išmaišome mikseriu (nebūtinai mikseriu galima ir su šaukštu). Po to pilame aliejų ir po to sudedame miltus. Viską išmaišome. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla bus per skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus, užpilame tešlą. Viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dedame į orkaitę ir kepame 28-30 minučių (200-220 laipsnių temperatūroje).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-09-19 05:08
Aš jau daugiau kaip 20 metų taip kepu obuolių pyragą tik nededu kepimo miltelių nes tešla labai gražiai pakyla pati

2017-11-30 10:49
Ar galima šį pyragą iškepti su obuoliene?
2017-11-07 20:54
Labai skanus šis pyragas. Ka tik kepiau. Ir pigus. Ir greitai paruosiamas. Ačiū už receptą. Jei turit tokių daugiau parašykit.
2014-10-27 04:31
jau gal 15 kartu kepiau! geriausias pyragas!Ir dar mamai prirodziau!
2019-09-19 09:32