Augustės bandelės su cinamonu


- Cinamonas
- Cukraus pudra
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai
- Pienas, 0.5 litro
- Sviestas, 150 gramų
- Mielės, 45 gramai
Mieles ištirpdyti piene su 2 šaukštais cukraus.
Tada įmušti kiaušinį, įdėti miltų, kad tešla būtų lengvai minkoma, ir viską gerai išminkyti.
Kai išsiminko, įdėti truputėlį sviesto ir vėl gerai išminkyti.
Tešlą palikti iškilti apie 45-50 min.
Kai tešla iškyla, ją padalinti į dvi dalis (kad būtų lengviau).
Vieną dalį iškočioti į didelį keturkampį-stačiakampį.
Iškočiotą tešlą apibarstyti likusiu cukrumi bei cinamonu.
Tada susukti tešlą į pailgą vyniotinį ir supjaustyti į norimo dydžio bandeles.
Skardą ištepti sviestu bei pabarstyti miltais ir sudėti bandeles.
Tą patį daryti su kitu tešlos gabalu.
Bandeles kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias bandeles apibarstyti cukraus pudra bei norimais priedais.
Skanaus!!!!
2012-09-23 16:43

2012-02-11 16:20




2012-02-07 18:35






2011-11-06 11:11

2013-01-31 01:00