Atsibudę ežiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, kartu su cukrumi, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, „Dansukker“, perlinis, 4 valgomieji šaukštai
- Saulėgrąžos, 1 sauja
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sirupas, „Dansukker“, auksaspalvis, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 120 gramų
- Razinos
- Avižiniai dribsniai, 400 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą svietą suplakti su kiaušiniu, suberti dribsnius, saulėgrąžas ir palikti pusvalandžiui, kad pabrinktų.
Suberti miltus, cukrų su cinamonu, cukrų su vanile, supilti skystą cukrų, išmaišyti ir formuoti ežiukus.
Paimti už nosytės, apvolioti perlinio cukraus - aguonų mišinyje. Padaryti iš razinų nosytes ir akytes.
Kepti apie 180-190° C orkaitėje 20 min.
» Rašyti komentarą