Aštunkojo salotos

Aštunkojo salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Actas
  • Aštuonkojis, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:

Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.

Receptą atsiuntė: jolanta cintra viegas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ramune
2013-11-23 18:51
Labai, labai skanu.
""""
2012-03-28 14:26
tai vat butent sitas as gaminu.skanu!!!
joooo
2012-03-28 12:51
tai gal koki salotu receptuka su astuonkoju galite pasiulyti
""""
2012-03-27 12:29
man tai asmeniskai skaniausia yra salotos,nes gali pajusti tikra jo skoni.O troskintas,ar orkaitej,jau nesijaucia tikras jo skonis
joooo
2012-03-26 13:26
turiu svieziai pagauta astuonkoji...gal zinote kaip ji paruosti..koks budas atskleidzia visa jo skanuma...aciu..laukiu receptuku