Aštunkojo salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Actas
- Aštuonkojis, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
Išverdame ištunkojį. Geriausia virti greitpuodyje. Jį atšaldome. Tada smulkiai pjaustome svogūną ir petražoles. Dedame į supjaustytą vėsų aštuonkojį. Užpilame acto ir alyvų aliejaus. Galima truputį pabarstyti juodu pipiru. Ir druskos nereikia.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-28 14:26
tai vat butent sitas as gaminu.skanu!!! 

2012-03-28 12:51
tai gal koki salotu receptuka su astuonkoju galite pasiulyti
2012-03-27 12:29
man tai asmeniskai skaniausia yra salotos,nes gali pajusti tikra jo skoni.O troskintas,ar orkaitej,jau nesijaucia tikras jo skonis 

2012-03-26 13:26
turiu svieziai pagauta astuonkoji...gal zinote kaip ji paruosti..koks budas atskleidzia visa jo skanuma...aciu..laukiu receptuku
2013-11-23 18:51