Aštrus vištienos troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pupelės, marinuotos (meksikietiškos), 100 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 70 gramų
- Vištienos filė, 100 gramų
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Vorčesterio padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1 skiltelė
- Aliejus
- Paprika, aitrioji
- Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir vandens, sudėti i pupeles ir įpilti šiek tiek skysčio nuo pupelių bei sudėti sutrintą česnaką. Supilti abu padažus, sudėti medų, berti aitriosios paprikos prieskonių (Volčesterio, sojos ir medaus kiekio santykį galite reguliuoti pagal savo skonį). Viską išmaišyti ir leisti troškintis.
Vištienos filė šiek tiek pamušti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti į keptuvę. Troškinti, vis pamaišant, kol keptuvėje esantis vanduo šiek tiek nugaruos ir pasidarys tirštesnė konsistencija.
Paruoštą troškinį galima valgyti vieną, su ryžiais arba įvynioti į tortilijos lakštus ir pašildyti.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-24 23:47