Aštrūs šašlykai

Aštrūs šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, šviežias ar džiovintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, maltas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Imbieras, maltas
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra, šviežia, 1 valgomasis šaukštas
  • Muskatas
  • Paprika, malta, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais.
Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome.
Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi.
Marinuojame bent pusę dienos.
Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius.
Kepame ant laužo.

Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą