Aštrūs šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, šviežias ar džiovintas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas, maltas
- Citrinos, 1 vienetas
- Imbieras, maltas
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, šviežia, 1 valgomasis šaukštas
- Muskatas
- Paprika, malta, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Nugarinę ar sprandinę supjaustome kubeliais.
Visus prieskonius sumaišome ir jais apiberiame mėsą. Išmaišome.
Po to apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi.
Marinuojame bent pusę dienos.
Veriant mėsą ant iešmo rekomenduoju verti kartu ir pomidorus bei obuolius.
Kepame ant laužo.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą