Aštrūs rauginti agurkai

Aštrūs rauginti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai
  • Česnakai, 1
  • Vynuogės, lapai
  • Druska
  • Prieskoniai, konservavimui
  • Čili, pipiras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką.
Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja.
Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.

Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kumucia
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mmm
2013-07-09 05:52
tai kodel nededi druskos
daruka
2010-08-10 18:34
dovilyte:)
2010-08-04 11:53
skanu
kumucia
2010-08-02 13:59
Vynuogių lapai priduoda rūštelės skonio, be to iš jų žiemą galima pasidaryti dolmos
birute
2010-08-02 12:53
o kokią naudą duoda vynuogių lapai?