Aštrus pupelių troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Pomidorų padažas, "Adžika Viko", 1 indelis
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Konservuotos pupelės, pomidorų padaže, 1 indelis
- Sūris, tarkuotas, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-02 19:13
Man jis laaaaaaabai skanu su kefyriuku
Super


2011-09-01 15:01
LAbai geras,tik vietoj druskos dejau galina blanca kubeli grybu skonio ir dadejau saldytu darzoviu.
2011-05-17 16:42
eeee....!!! o ji valgyti su bulvem ar viena? 

2011-04-04 17:31
ziaurei skanus troskinukas,dar dejau jelapeno,liux



2015-06-14 13:44