Aštrus pupelių troškinys

Aštrus pupelių troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Pomidorų padažas, "Adžika Viko", 1 indelis
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Konservuotos pupelės, pomidorų padaže, 1 indelis
  • Sūris, tarkuotas, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Maltą mėsą pakepinti, sudėti pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – pakepinam. Supilame adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškiname ant nedidelės ugnies 15-20 min. Prieš patiekiant į stalą apibarstome tarkuotu sūriu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sallos
2015-06-14 13:44
O tai kaip piena tarkuot???
Egle
2012-08-02 19:13
Man jis laaaaaaabai skanu su kefyriuku Super
Kaimas
2011-09-01 15:01
LAbai geras,tik vietoj druskos dejau galina blanca kubeli grybu skonio ir dadejau saldytu darzoviu.
Dovile
2011-05-17 16:42
eeee....!!! o ji valgyti su bulvem ar viena?
:)
2011-04-04 17:31
ziaurei skanus troskinukas,dar dejau jelapeno,liux