Aštrus mėsos troškinys su chimichurri padažu

Aštrus mėsos troškinys su chimichurri padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
  • Paprika, rūkyta, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 0.4 stiklinės
  • Druska
  • Sultinys, jautienos, 2 stiklinės
  • Čili, milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Čili, pipirai, raudoni, 2 vienetai
  • Prieskoniai, Chimichuri, 1 stiklinė
  • Raudonėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Vyno actas, raudonasis, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite jame jautienos faršą, kol jis taps traškus.
Tuomet sudėkite smulkintą 1 svogūną, 4 česnako skilteles, riekelėmis supjaustytus čili pipirus, paskaninkite druska bei pipirais ir kepinkite apie 6 min., kol pageltonuos svogūnai.
Pridėkite raudonėlio, paprikos ir čili miltelių.
Svogūnams suminkštėjus pridėkite pomidorų pastos ir pakaitinkite maišant apie 2 min.
Tuomet supilkite sultinį ir patroškinkite apie 10-20 min.
Chimichurri padažui į vieną dubenėlį supilkite likusį aliejų, vyno actą, sudėkite chimichuri prieskonius, 1 smulkintą saldų svogūną, 1 susmulkintą česnako skiltelę ir viską sutrinkite.
Sudėkit čili troškinį į lėkštes, ant viršaus uždėkite chimichurri padažo ir patiekite su duona.
Galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą