Aštrūs krabų lazdelių kotletai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, raudonoji, 0.5 vieneto
- Pomidorai, 2 vienetai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 30 gramų
- Makaronai, smulkūs, 100 gramų
- Sūris, tarkuotas, 35 gramai
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Krabų lazdelės, 600 gramų
- Kečupas, čili, 2 valgomieji šaukštai
- Raudonėliai, džiovinti, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Padažui susmulkinkite česnaką, pomidorus, įdėkite raudonėlio, čili kečupo ir viską sumaišę palikite 1 val. kambario temperatūroje.
Smulkius makaronu išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sumaišykite su susmulkintomis krabų lazdelėmis, krapais, susmulkinta paprika (be sėklų), tarkuotu sūriu, susmulkintu svogūnu, miltais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
Iš gautos masės suformuokite maždaug 12 kotletų ir palaikykite juos apie 30 min. šaldytuve.
Po 30 min. apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Patiekite su pasigamintu aštriu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-17 10:47
Nuo kada pienas tarkuojamas
2014-03-14 14:50
gal ir neblogai..tik mano nuomone mazai miltu..nes bekepant pradejo irti..tai turejau dadeti ir svogunus geriau pirma pakepinti keptuvej..siaip tai skanu.. 

2012-05-02 15:43



2016-08-01 11:25